Volt Energi -

Din solcellsleverantör

Vi differentierar oss genom att leverera en personlig upplevelse där vi sätter kunden i fokus. Installera solceller idag för att göra ditt hem till en hållbar energiproducent.

Vad vi erbjuder

Konsultation

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation där vi gör ett hembesök för att se just ditt taks solcellsmöjligheter.

Solceller

Volt Energi erbjuder de senaste solcellsmodellerna vilket gör att våra kunder alltid får högpresterande, vackra och pålitliga lösningar.

Laddbox

Många kör idag el- eller hybridbil. Solceller tillsammans med en högkvalitativ laddbox möjliggör en snabb och nästintill kostnadsfri laddning av bilen.

Om oss

Volt är ett företag som präglas av idéen att förse kunden med ett resultat över förväntan. 

Mål.

Vårt mål är att leverera personliga och smidiga upplevelser till våra kunder. Dessutom ska varje installation vara estetiskt tilltalande, välgjord och pålitlig.

Vision.

Volts vision är att få vara en del av den gröna omställningen av samhället, och samtidigt göra det enkelt för våra kunder att leva ett mer hållbart liv med deras fastighet som energiproducent.

Varför välja Volt?

Vi tycker att alla våra kunder är viktiga och vi till att vara alltid vara tillgängliga. Oavsett om det gäller nyfikenhet, intresse eller en personlig offert.

Volt Energi grundades för att vi insåg att det fanns ett glapp på: En solcellsleverantör som är pålitlig och enkel att ha och göra med. 
Många andra aktörer väljer att avstå från komplicerade projekt och tar sig inte tiden att svara på alla frågor som uppstår samt genomföra personliga besök.
Det tycker vi är fel, eftersom vi förstår att ett solcellsprojekt är en stor sak för kunden, och något som måste ske rätt.

Funderar du på solceller?

Vi hjälper dig med alla eventuella frågor, och tillsammans kan vi uppnå en mer hållbar och ekonomisk livstil.

Låt oss gå mot en hållbar framtid

Genom att installera solceller förvandlar du din fastighet till en hållbar energiproducent som minskar ditt klimatavtryck. Dessutom finns det stora ekonomiska fördelar med avsevärt lägre driftkostnader. Kontakta oss idag för att påbörja processen med att producera miljövänlig och billig el så snabbt som möjligt.

Din pålitliga leverantör

Ett team drivna av nöjda kunder och lyckade projekt

Vi älskar det vi gör och tar oss an varje projekt med målsättningen om ett felfritt och vackert resultat. Vi är stolta över alla våra genomförda projekt.

Låt oss kontakta dig