Hemsidan är under konstruktion.

Vi tackar för ert tålamod.

Se hur mycket du kan spara

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett preliminärt kostnadsförslag samt återbetalningstid på din investering. Om du är osäker på svaren på frågorna ber vi dig istället kontakta oss på antingen mail eller telefon så tar vi konversationen därifrån.

Vänligen observera att en offert endast kan ges efter ett personbesök där vi får ta del av just din situation. Volt Energi erbjuder alltid kostnadsfria besök med en personlig upplevelse. Kontakta oss idag så återkommer vi så snart som möjligt med hur vi kan gå vidare i processen.

Antal: 20
En vanlig villa brukar installera cirka 20 paneler för högst effektivitet.

Köpprocessen

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi en helhetslösning som inkluderar projektering, beställning och montering av solceller – allt på en så kort tid som bara möjligt.

Projektering

Vi utför alltid ett personligt besök så fort som möjligt för att fastställa kundens unika behov. Därefter för vi en aktiv konversation för att säkerställa att kundens behov när det kommer till både prestation och estetik. 

Beställning

Efter det personliga besöket ägt rum och vi tillsammans med kunden beslutat oss för vilken solcellslösning som lämpar sig bäst genomför vi en beställning som anpassas efter efter både behov och tidsaspekten. 

Montering

När alla komponenter leverats monteras era solceller av någon av våra erfarna montörer. Våra montörer innehar alltid rätt utbildning och färdigheter för att säkerställa en estetiskt tilltalande, funktionell och säker montering. 

Kontakta oss

Kom i kontakt med Volt Energi genom att antingen fylla i formuläret nedan, skicka ett mail eller ringa en av våra erfarna rådgivare. Vi återkommer alltid inom några dagar